tisdag 11 mars 2014

Vårsol

Vårsolen kom i helgen.

Två som älskar solen
Smygträningen fortsatte hela veckan. Jag hann testa trainer, spinning och MTB. Allt i mommo tempo förstås. Dessutom joggade jag hela 8,79km! Stavgångandet fortsatte också. 

På fredag var jag ännu en gång till hvc. En ny läkare denna vecka. Han var åtminstone första hvc läkaren som erkände att mykoplasma kan vara lite lurigt och man kanske behöver två antibiotika kurer. Temp hela veckan ca 37,2. På hvc mätte jag det till 37,3. Bestämde att jag tar det lilla lugna ännu tills blodprovssvaren kommer.
sol promenix

Det finns nog lite vatten i ån
Kokosnöt, nytt favorit godis

Jag har inte nämnt höften på en tid. Men den funkar fint! Värken känner jag väldigt sällan av. Försöker köra rehab övningarna åtminstone varannan dag (typ 3ggr/vecka) och foamrollern använder jag också nån gång. Märker att jag börjar fuska mer och mer med rehabben. Fuskade lite för mycket förra veckan, då började värka igen - fick bort det med foam rollern.

Missade simningen måndag morgon - försov mig rejält. Åkte till gymmet efter jobbet. I morse joggade jag och ida i f.d. skidspåret i skogen Utan pannlampa! Bästa början på morgonen med gräs under fötterna och solen som skymtar under horisonten. 


4 kommentarer:

 1. HUR äter du kokosnöten? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska göra ett inlägg om det :)
   Har dock inte testat att få hål på den själv ännu

   Radera
 2. Men usch för Mykoplasma! Låter riktigt jobbigt :(
  Krya på dig!

  (Jag vet hur svårt det är att ta det lugnt fast man borde. Det känns ju så himla bra efter man har tränat..)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man ska vila då man e sjuk! Men efter att ha varit krasslig sen början av januari så är det lite svårt :)

   Radera