tisdag 25 mars 2014

Snus i poolen, veckosammanfattning och annat


Blev en liten längre bloggsvacka igen. Då jag inte kan träna nåt vettigt så blir det inget skrivet heller. Vi har verkligen haft omväxlande väder. Förra onsdagen snöade det vågrätt, så det gjorde ont i ansiktet. Dagen efter regnade det och sen kom våren (hoppas jag).

snöstorm
Ida tar vara på sista snön
Våren känns i luften. Molnen var oragne-rosa i verkligheten
Vecka 12 träning
Simning 3 gånger.
Styrka 2 gånger
MTB långlänk
Jogg 2 ggr
Stavgång 1-2ggr/dag

Simmade två simpass själv och ett med Wasa Triathlon. På klubbens program stod det bl.a. 3*400m! Scary! Men jag gjorde det. Hade tyvärr glömt klockan hemma så hur långsam jag var får jag inte reda på.

Eget simpass
200m uppvärmning
100m kicks
50 catch up + 50 sim
50 enarmssim + 50 sim
50 sculling + 50 sim
50 superman + 50 sim
50 kicks
5 x (100+50) Detta blev nåt helt annat förstås. Mest pga för många bröstsimmare i bassängen. Men några längder på OK tider blev det

På lördagen hann jag med en morgon jogg i strålande solsken. Sen lunch på Raawka (underbar mat) med Heidi. Massor av (tränings)snack och planer, drömmar och skador.. Sen vidare till simhallen. Solen lyste fortfarande. Jag alltså vissa problem att träna inomhus då det e vackert väder.

mums
Eftermiddagssol på lördag

På söndags dags för en lång MTB länk. Heidi hade frågat hur länge jag brukar cykla. Jag hade svarat två timmar klarar jag mentalt. Så jag skulle minnsann klara 2,5h idag hade jag bestämt. Det duggregnade förstås just idag. Jag sköt upp turen halva dan. Men sen var det bara att dra på regnkläderna. Började med att cykla med Ida 30min i skidspåret. Nollade klockan (för att lura hjärnan). Packade ner termos med kokos-bär-saft, en till dricka flaska och kokos-chokobollar. Cyklade iväg. Och ja, det var så tråkigt så jag tänkte dö, mentalt åtminstone. Cyklade också via affären efter några småsaker och sen och hämtade ägg från Dollis farm. Så sista halvtimmen hade jag också en tung ryggsäck att släpa på. Det blev så jobbigt så jag måsta stanna och stoppa in mera energi, då det var två kilometer kvar. 

Dessutom märkte jag då jag var nästan hemma, att detta kommer att bli 34km. Siffernörden i mig bestämde sig för 35km.

bra med dubbringar ännu

Yles triathlon satsning kan man läs om här: Mitt Triathlon. Dessutom råkade jag hitta några riktigt bra sim- Teknik tips.

Sen till rubriken då. I går då jag simmade så hade någon j*vel spottat snus i poolen. Okej, de var ju inte lössnus, då hade de väl fått stänga simhallen. Men s*tan i gatan vad jag blir arg på sånt. Varenda gång jag simmade förbi den jävla, guppande påsen så ville jag spy. Fy!


2 kommentarer:

 1. Blä för snus i poolen! Fick häromdagen höra andra liknande "upplyftande" historier om simhallen som jag försöker förtränga...

  Vi var på samma simträningar med WT gänget, fast jag höll till på den andra banan. Var inte helt säker på om det var du och fick aldrig tillfälle att fråga.. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. då kanske vi syns i morn på cykel i botniahallen :)

   Radera