fredag 9 maj 2014

Via Tammefors och Tallinn

Början av veckan spenderades på resande fot. På måndag förmiddag hade jag läkartid till en idrottsläkare i Tammefors. Jag har ju haft feber/stegring sedan början av januari. Äntligen var det någon som lyssnade och förstod. Jag fick en lång lista med labbprov, som skall tas och (förstås) träningsförbud.

De vanligaste labbproven som redan har tagits har ju inte visat några konstigheter. Både min arbetsplatshälsovård och hälsogården hemma har varit lite av den åsikten att fast tempen visar lite över 37 så är allt troligen helt normalt. Hemma har det också varit lite sådär att kanske detta är din normal temp.. Så jag har ju själv också nästan ibland börjat tro på att jag bara är lat och har dålig kondis. 

Men det e klart att man vet själv om allt inte är ok. 

Efter läkarbesöket for vi vidare mot Tallinn. Bodde på Kalev Spa som har en 50m simbassäng. Bra för mig! Simmade 2ggr på tisdag och morgonsim på onsdag. Simmade första 500m och första 1000m sen Joroinen i fjol. Tiderna är inget att hurra för, men det gick.

500m  10:19'89             1000m  20:47'35

Under 10min/500 sku jag nog måst klar!

Tallinn är en riktig intressant stad. Maten supergod! Det fanns också en cykeluthyrningsfirma ganska nära hotellet. Triathleter ägde den! De ordnade också morgonjoggar. Men jag kunde tyvärr inte springa med denna gång.


3 kommentarer:

 1. Mysiga bilder:) Jag har aldrig besökt Tallinn, men jag blir riktigt ressugen. Var den god den maten som du fotat förresten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maten var jättegod! Godast på hela resan var just det vi åt på restaurang Peppersack (syns på en av bilderna).

   Radera
 2. Var det citybike.ee? Skall hyra cykel i Tallinn i augusti.

  SvaraRadera