måndag 11 februari 2013

Träning vecka 6

Trodde att vecka 6 skulle bli en total vilovecka. Men efter att ha gnatat på med lite varje dag, så blev det ändå ca 10h träning.Torsdag: Powerwalk +17kg

Fredag: Gymm dags igen. Gjorde misstaget att åka till Vasa LL mitt i rusningstiden dvs. kl. 16.30. massor av folk och för lite utrymme. Dessutom var händerna fortfarande möra från onsdagens gym besök. så jag ville inte alls lyfta nåt tungt. Gick på core30 minuter. Coren fick en genomkörare åtminstone.

Lördag: Jag bangade botniahall cyklingen. Ville sova. Blev istället en förmiddags jogg och 95min MTB.Söndag: Gissa om jag var glad över att inte ha anmält mig till Botniavaasan! Kände av lite i hälen igen. Vågade inte springa. Blev igen 95min MTB och lite hemmastyrka på det.

Har skaffat en 20kg kettlebell. Den e så tung så två-hands-swingen blir automatiskt med rätt teknik. Det går inte att fuska på nåt sätt alls.

Bra hemmaövningar, då man e för lat att åka till gymmet:


2 kommentarer:

 1. Ja, där fanns många bra hemmaövningar, fast jag får ju nog gallra för att undvika bl a brutet näsben... ;)
  Ditt fastlagsbullsrecept måste jag oxå pröva! Vår yngsta dotter har ju celiaki, så detta blir prima. Men var köper jag kokosmjöl?

  /Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. :)
   Kokosnötsmjöl hittar du på Life butiken i Vasa. Möjligtvis på ekoshoppi också.

   Radera