torsdag 15 augusti 2013

Tävlings funderingar

Ganska snabbt efter i Finntriathlon i Joroinen, kom jag på att jag ville köra en Halv Distans Triathlon till i sommar. Jag återhämtade mig rätt snabbt och kunde börja träna.

Bestämde mig för Kärringsund triathlon 31.8 på Åland. Jag hade kikat på denna tävling redan ifjol (då den kortare distansen förstås). Men det blev inte av. Så nu skulle jag ju ha chansen.

Min "morot" för Kärringsund triathlon har samtidigt varit att få turista lite på Åland. Det ser inte ut att bli av och jag ser ingen vits att åka till Åland, tävla och åka direkt tillbaks. Har grubblat över detta i två nätter nu. 

Måste samtidigt erkänna att fastän jag tyckte att jag återhämtade mig fort från Joroinen, så kände jag att jag var trött efter botniacyklingen. Men jag körde på. Efter helgens korta, lilla tävling, var jag jätte trött. Detta har också gjort att motivationen har svajat de senaste veckorna.

Jag kanske har gjort mitt för i sommar?!


2 kommentarer:

 1. Kankse kroppen o hjärnan inte hänger med i samma tempo? Kan kännas som man är pigg o skulle orka men musklerna behöver lite mera vila...

  Låter nog lite "jobbigt" att ta sig till Åland endast för tävling o sen hem tibaks utan att hinna turista.

  Det kommer flere år o tävlingar :)

  SvaraRadera
 2. jepp,
  just nu vill jag mest slappa mest röra på mig utan mål och mening. För i soffan trivs jag inte så länge

  SvaraRadera