tisdag 13 augusti 2013

Vecka 32


Vecka 32: 7,75h
Fredagens simning gick väl så där. Fuskade en del från programmet, men fick ihop 2km. då jag kom hem testade jag igen en liten wod med 2*12kb. 

WOD 2*12kg kb
5 x
5 * front squat
5* push press 

På lördag skulle jag mest vila var meningen. Men enligt triathlonhaaste skulle jag cykla 1h. Det blev 20 min MTB i skidspåret med Ida. Sen hoppade jag upp på racern och cyklade  en omväg till Åminne på en glass. Och så den viktiga 5min core.

På söndag var det då dags för Närpes minitriathlon. Min utmaning för dagen var att 1) doppa mig utan våtdräkt (första gången sen 2011). 2) Simma 300m utan våtdräkt. Sen tänkte jag mig också lite tempofart i både den korta cyklingen (15km) och löpningen (5km). 


De flesta doppade sig på förhand, inte jag. Ställde mig längst fram på stranden för att slippa trängas. Men tji fick jag. När startskottet gick var det som att släppa ut en flock med kor på grönbete (ca 60st.). Det var armar och ben överallt. Steg upp en stund och andades (som tur var bottnade jag). Sen bröstsim. Men redan efer 50m lugnade kaoset ned sig och jag fick kontroll på min andning och kunde simma frisim. Resten av simtiden kämpade jag mest med mitt huvud som skrek "du simmar utan våtdräkt, du sjunker.." 

 

Cyklingen skulle ske med 10m mellanrum. Det var ju bra, fast man såg många varianter av detta. Asfalten var inte den bästa, men ringarna hölls hela. 31,5km/h i medelfart är jag nöjd med. Pulsen var dock onödigt högt 188.

Löpning på grusväg. Sprang så fort jag vågade. Medelpulsen hölls fortfarande på 188. Medelfart 4.30min/km

Med tiden 57:45 blev jag bästa dam.En sån fick jag med hem

Alla bilder från tävlingsdagen är lånade från Löpskolan MyRun.


2 kommentarer: