lördag 10 november 2012

Effektiv

Torsdag blev vilodag. Det kanske var bra för min axel också. I vintras hade biceps senan hoppat på fel ställe. Efter att den lagts på rätt plats i våras så känner jag av axeln ibland och på ultraljudet syntes det att den var inflamerad. Efter onsdagens wod kändes axeln inte bra. Plötsligt var armens rörelse riktning begränsad igen, så jag var rädd att nåt hoppat till fel ställe.. For ända till WSC på fredag och körde en crossfit WOD. Hade den inställningen att om det inte går att göra en rörelse hittar jag på nåt annat.

Först körde vi typ 20min teknikträning i marklyft. Det var jätte bra! Nu fick jag bekräftat att jag gör rörelsen rätt.

WOD
20 min AMRAP

15 knäböj
10 push up
5 pull up / ring roses

Lördagen har varit effektiv. Började förstås med Idas morgonpromenad, sen 1h spinning på Vasa LL och Bodybalance 50min. Efteråt en smarrig lunch med Heidi och en massa träningssnack. Resten av eftermiddagen tänkte jag shoppa och sen åka och simma med Masters gruppen. Men plötsligt var klockan så mycket att det inte blev nån simning. Orsaken var kanske att jag hittade ett par Salomon Speedcross, som jag klämde alltför länge på..

I fredags införskaffade jag en ny leksak / tortyrredskap: en Foam Roller. Det gör skit ont, men de e super bra för styva ben. 

Foam Roller


Lördagens middag3 kommentarer:

  1. VAR ha du hitt foamrollern? :)

    SvaraRadera
  2. På prisma. Finns 2 olika. Den mindre räcker bra tycker jag.

    SvaraRadera
  3. Har önskat mig en sån av tomten :)

    SvaraRadera