tisdag 16 september 2014

Projekt Glutenfri månad

Vi kom hem från fjällen i söndags. Ska lägga upp bilder småningom. Tjusningen med fjäll-luft, fjäll-liv, fjäll-utsikt, fjäll-sol, fjäll-lugn... jag får aldrig nog. Skulle kunna bosätta mig där.

Vi åkte iväg hemåt tidigt söndag morgon. Så matintaget blev en typisk snax dag. Kanelbulle till lunch, pizza till middag...

Blev inspirerad av att testa glutenfritt för ett par veckor sen. Tänkte att det passar ju bra efter semesterveckan.

På måndag (igår) började jag glutenfri projektet. Var inte svårt alls då jag fortfarande mådde illa av söndagens mat. Största problemet är väl att inte glömma mig. Jag har egentligen aldrig levt efter nån diet på allvar förut. Jag har ju egentligen ätit paleo, stenålderskost inspirerat ganska länge. Men det har inte betytt att jag inte skulle ha ätit pizza, bulle osv. då jag haft lust. Nu skall jag faktiskt inte stoppa nåt gluten i munnen på en månad. Första utmaningen blir i helgen då vi ska på dop. Måste öva på att säga Nej tack, jag äter inte gluten. 

2 kommentarer:

 1. Tror nog de flesta är förstående om du säger att du provar glutenfri diet på grund av hälsoskäl :) Sen kan du ju alltid ta med något eget att ät så känns de int lika konstigt :)

  Här e podcasten om tjejen som jag prata om. Alltså hon som blev övertränad hela tiden förrän hon tog bort gluten: http://motloparen.libsyn.com/-29-gabriella-samuelsson

  SvaraRadera
  Svar
  1. det va en bra idé. Tack, ska lyssna på den

   Radera