måndag 29 juni 2015

Längesen sist

Det har varit minst sagt mycket på senaste tiden.

Förra veckan semester. Vandring i Lappland. Mer om det senare.

Orsaken till att alla tävlingar är avbokade är att det växer en "liten apa" i min mage. Jag är redan i vecka 23 och magen börjar så smått vara ivägen.

Jag har funderat fram och tillbaka vad jag skall göra med bloggen. Jag tror ändå att jag kommer att fortsätta lägga in träningen veckovis. Bloggen fungerar som min bilddagbok och kanske, kanske någon har lite nytta av träningsinläggen.

Jag har febrilt letat efter någonn blogg att jämföra min gravid-träning med. Men har inte hittat nån. Jag vet att alla graviditeter är olika osv. Men ändå, att kunna jämföra jogg och cykelturer och vad som förändras och när. Det skulle vara guld värt.

Just nu
- försöker gå på gymmet regelbundet, 2-3ggr/vecka. Gör i princip alla övningar (med mindre-mycket mindre vikter) förutom marklyft med böjda ben. Det funkar inte.
-Revebenet är läkt. Känns väldigt sällan av.
-Försöker få till ett BodyBalance pass 1ggr/vecka
-Joggar 2-3 ggr/vecka.
-Cyklar MTB nån gång
-Har tyvärr inte suttit på racern sen vet inte när. Försöker hitta inspiration.
-Har inte provat simdräkten sen maj (1ggr i maj). Jag måste testa våtdräkten också. Tänk om den spricker..6 kommentarer:

 1. Fin mage du har! :)

  Här är åtminstone en triatlet som skrivit om sin gravidträning. Nu har hon fått bebisen men du kan ju bakåt i arkivet! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här va alltså adressen ;D
   http://bodyjoymamman.blogspot.fi/

   Radera
 2. Grattis! :) Vågade inte säg något då vi syntes förra veckan, men gissade ju nog förstås! :)

  Petra Månström (http://petramanstrom.se/) är gravid just nu och hon skriver en del om gravidträning och känslor under graviditeten inför träning både under och efter. Riktigt intressant! Hon borde vara ungefär lika långt gången i graviditeten tror jag!

  SvaraRadera
 3. Gissade på det :) Stort gratis och hoppas du får må bra och träna så pass det går.

  SvaraRadera
 4. Grattis! Jag anade du väntade smått när jag läste ett tidigare inlägg. Så kul! Hoppas du fått må och får må bra även i fortsättningen! :)

  SvaraRadera